....cLick! cLick! cLick!...

Sunday, March 13, 2011

...i HaTE LiAR!!!!....

...seyesly... 
 
+kImOPi+ tak ske penipu...+kImOPi+ tak ske sangat2...

...awak cakap ngan saya on da way balik nant nak gi tengok wayang...balik perlis malam2 sket pon takpe...tapi ble saya tanye awak...awak cakap takmo...saya bencila...awak tak payahla nak bagi ape2 harapan kat saya yer...kalo awak tuh jenis yang ske berubah fikiran...seyesly...saya bencila...cubela tunaikan apa yang awak cakap...even kalo awak takmo tengok pon...awak teman jela...takkan takleh...saya wish nak tengok citer tuh dari last year agi kot...konon awak nak teman saya...tapi tade pon...yela...sape la saya kan...bukan awak sayang pon...jauh nak cinta saya...so...awak pandang remeh jela apa yang saya mintak...apa saya nak...lainla org yang awak sayang...orang awak cinta...sokayla awak...saya tao sape saya...uish!!!

...seyesly...on da way balik perlis nanti...+kImOPi+ nak silent jer dalam kete...pasang lagu kuat2!!!!!!....

...BENCI!!!!!!!!!!!!!....

...emosi sangat tak stabil...org da seronok cuti...die plak buat org sakit ati...org tak ske la...hish!!!!benci k!!!...

...+kImOPi+...


No comments:

Post a Comment

anak-anak murid yang tak buat kerja sekolah...