....cLick! cLick! cLick!...

Thursday, January 6, 2011

sTatUs : dO i kNoW yOu???

...rentetan daripada kisah ari tuh...+kImOPi+ masuk kelas dengan slambernye n buat2 tak kenal die...tak tego...tak pandang...and i'm acting happy go lucky....i'm proud of myself...huahauhauhaua...

...so...if die datang tegor or wat so ever...(rasenye takkan berlaku kot)...+kImOPi+ rase +kImOPi+ nak cakap "dO i KnOw yOu???"...or buat2 muka blur...macam penah nampak...tapi katne eh...huheuehuehueheu....jahat tak +kImOPi+???

...okeyh...seyesly ati +kImOPi+ sakit sangat2...da bernanah rase luka nih...tapi +kImOPi+ malas nak tunjuk kat orang yang kiter terluka...and +kImOPi+ percaya that one day benda nih akan meletup...kebabooo!!!!!!!!!...and...mase tuh +kImOPi+ tak kisah kalo +kImOPi+ menangis teresak-esak...coz...memang +kImOPi+ patot buat benda tuh bile die cakap +kImOPi+ tak paham bahasa...i'm hurting k!!!!!!!!!!

...so skunk +kImOPi+ da takmo jage ati sape2...+kImOPi+ nak jaga ati +kImOPi+ sendiri...bak kate +Mr.SudIn+...sebelum awak nak jaga ati orang...awak kene jaga ati awak sendiri...awak kene jaga hak awak sendiri...bile awak nak tolong orang...awak kene pikir yang benda tuh bawak kepentingan dalam diri kiter tak...so...+kImOPi+ nak take serius tentang apa yang +Mr.SudIn+ da cakap...+kImOPi+ takmo +kImOPi+ sorang jer jaga ati orang...tapi pihak len tak penah pikir pasal diri kite...

...hello!!!!!!...i'm a woman k...of course i've a feeling...(T__________T)....

...okeyh...nih +kImOPi+nak bagi tips sket untuk korang...bile korang nak kapel nanti or ade mamat mintak kapel ngan korang...korang tunjuk kat diorang result spm or pmr or upsr korang kat die...kalo die tanye nape...then korang cakap...

..."saya dapat A dalam bahasa Melayu...so...nanti bile kite da kapel...awak jangan sesuka ati nak kate saya tak paham bahasa k...kalo nak tegor pon biar berhemah sket...saya pompuan yang ade perasaan n akal..."

...hahaha...akal +kImOPi+ yang jahat + geram telah menghasut pemikiran korang...jangan ikut k!!!!!!!...i guro2 jer...huahauhauha....

...kesimpulannya....terimalah pasangan anda dengan seadanya...even...kalo da tengah marah sampai rase nak baling lesung batu kat muke pompuan or mamat tuh, istighfar dalam hati n cakap leklok...jangan sesekali buat ati pasangan anda terguris k...jagalah perasaan die seperti mane die menjaga perasaan anda...

...tO +mR.aWaK+...

...saya tak nak mintak pape kat awak k...just nak awak fikir n ingat kenangan kite bersama...n...just nak awak sentiasa ingat apa pengorbanan saya da buat kat awak...saya tao tak banyak n saya bukan yang terbaik dalam ati awak...sebab ade yang lebih baik dari saya...cume...saya just nak awak ingat tuh jer...awak jangan bagi harapan kat saya kalo awak tak mampu nak tunaikan...sebab awak pon tao saya pompuan yang macam mana...saya setia ngan awak...tapi awak da buat ati saya terluka ngan parah...kalah mangsa accident tao...saya sakit n terluka sangat2...even...kalo saya mati...yela..saya kan insan berpenyakit...awak ingatlah yang saya sayang + cinta awak sepenuh ati saya...saya berserah padaNya....ingatlah apa yang pernah kite lalui bersama selama nih...kalo saya masih bukan yang terbaik...saya pasrah...............

...+kImOPi+...

No comments:

Post a Comment

anak-anak murid yang tak buat kerja sekolah...